Alla inlägg under april 2014

Av Hanna Boman - 13 april 2014 19:32

Hehe, ännu en söndag då jag råkar försova mig med flit och då hinner jag ju inte ta mig ut till Mariedal utan det fick ju då bli Pingstkyrkan istället.


En Missionsgudstjänst där Paulina & Daniel Brolin som berättade om deras tid som kidnappade nere i Bankok/Machatjkala och sen så predikade då Daniel Brolin som var så brörande på många sätt, en fantastiskt bra predikan helt klart! :)


Sång & musik höll On the road i och man blir så glad av att höra dem sjunga tycker jag!


 


   


 



Av Hanna Boman - 12 april 2014 22:05

Ojoj, vilken rolig eftermiddag/kväll vi har haft med ledarfest för ledare i MU (Mariedalskyrkans Unga). Självklart så började det med lite snacks & dryck ute på kyrktorget, mingel...kan man väl säga! 

En massa gott snacks av olika dess slag, sen var det då dax för att leka och dela in sig i grupper/lag. Mitt lag bestod av Rebecca & Anders & Niklas (vi var det blåa laget).

Leken eller tävlingen var då Fångarna på Fortet med fem olika utmaningar/stationer precis som i programmet. Det var väldigt mycket och många saker att klura på minsann. :)

Självklart så var det ju även matservering också, och det bestod av Renskavsgryra med ris & grösallad...riktigt gott! :)

Vi gjorde en liten lek ihop med Jan också där vi satt vid borden. Han läste upp en rolig text som han själv hade knåpat ihop om oss MU-ledare. (Söndagstimmen-ledare & Scoutledare & Fredax-ledare & Barnkörledare & ledamöter från MU & MU:s ordförande & MU:s kassör & MU:s sekreterare & självklart alla MU:s deltagare också).

Man kan väl säga att det var ungefär som när man leker "familjen Svensson" då man ska springa runt stolar i en salig röra, fast här var det ju då att man skulle ställa sig upp då ens "namn" ropades upp och då skulle vi Söndagstimmenledare ropa ut "Kom alla barn nu blir det barnprogram".

Eeeh, jag är ju med i en hel del annat också inom MU...men allt vad vi skulle säga där har ju inte jag lagt på minnet sådär direkt. Men det var ju en himla rolig lek som man sent kommer att glömma, eller hur? :)


Sen så var det ju självklart även efterrätt som bestod av glass & nonstop & glassås & maränger & strössel. Mums, även det ihop med kaffe...fast jag drack det efteråt, hehe! ;)



 


 


TACK alla för en fantastiskt trevlig & rolig ledarfest!













 


 

Av Hanna Boman - 11 april 2014 23:51

Ja, med denna rubrik så kan man ju undra vad vi har haft för oss denna fredagkväll...hehe!

Det var precis vad som stod på hemsidan www.mariedalskyrkan.se när jag nu gick in där och kikade.

Men det blev så att vi gjorde Musikvideos och blev indelade i tre olika grupper. Hmm, men jag minns tyvärr inte riktigt vad våran grupp "hittade på" eller gjorde för nån film. Men våran rekvisita blev att bygga legogubbar med lite duplolego och dem blev riktigt fina.

En fantastiskt trevlig kväll som avslutades med gofika som denna gången jag var ansvarig för. Hmm, vad sägs om Chokladmuffins & Rosenboms skorpor? Det blev till och med att jag vispade grädde som man kunde ha på muffisarna om man ville och det ville visst alla ha, vilken tur...hehe!


Kristofer höll i kvällens andakt, som nästan var som ett litet Bibelstudium och handlade om de olika symbolerna som gestaltas i Bibeln.


 


 



Av Hanna Boman - 11 april 2014 17:55

Haha, tänk vad många roliga I-landsproblem det finns...eller hur?  

Av Hanna Boman - 10 april 2014 22:20

Jaha, så har jag varit ner till Viktväktarna denna veckan också och på min "vanliga" dag & tid. Jodå, jag vet att jag var där även på torsdagen förra veckan...men då struntade jag ju i vågen.

Men vad pratades det om idag då om inte Påsken som är den stundande "storhelgen" som ligger framför oss nu, fast den är ju inte förräns nästa helg...men ändå.

Själklart så pratades det ju mycket om godisägg och att det är ju då rakt inte av det mättande, även om kanske skulle vilja tro det just nu då. javisst pratades det även om vad som ska vara på en Påskbuffé och det sas att det skulle vara Janssons frestelse. Men sen så tror jag väl inte att det var så mycket prat om mat egentligen mer än kokta ägg förstås, för nu kommer man väl äta ägg på både tvären & längden.


Vad sa vågen idag då jag ställde mig på den då? Usch ana mig, jag vet väl inte riktigt om jag vill tala om det vara...fast måste väl göra i vilket fall som helst va?

Jopp, jag brukar ju för sjutton göra det...så även nu då. Jodå, "våguslingen" stannade på hela 62 kg och det var ju ett rejält stort plus...nämligen 1,6 kg. Attans koskit, hur kan detta nu vara möjligt då? Jag förstår inte, eller gör jag det?

Jodå, visst gör jag väl det...fast inget som jag tänker tala om här i alla fall.

Fast jag är ju ändå nöjd, eftersom det inte blev mer än 62 kg...för då skulle jag ju fått betala medlemsavgift på 130:-.


Bra jobbat ändå Hanna, fast jag är nog lite sne ändå för detta. Men förhoppningsvis bättre lycka till nästa vecka nu då!



 

Av Hanna Boman - 9 april 2014 23:25

Jomen visst har vi övat sånger inför påsken denna kväll, självklart...och när vi skulle sjunga den sista sången som heter "Glädjens Dag" så fick jag lite småpanik eller hur jag nu ska säga. Men kom bara på sådär huxflux att;

"Jamen hjälp, det är bara en övning till...och sen så är det påsk, hmm!"

Fast det gick ju väldigt bra att sjunga den idag, så då går det väl minst lika bra om inte bättre tills nästa veckas övning. Men jag är ju inte den som tar med mig noter hem eller så för att öva hemma, utan känner att det funkar bra att öva dem på endast övningarna (jag är ju en sån som har väldig lätt att glömma och ta med mig noterna tillbaka till nästa övning, så därför blir det så att jag aldrig tar med några noter hem, hehe...och så fick jag det sagt också, hehe)!


Efter att vi hade övat klart så blev det lite födelsedagsfika för våran körledare som fyllde år idag också, ingenting som han visste om och inte vi andra heller...men Kyra hade fixat en utomordentligt god tårta, som bara var superdupergod!


~~Tyvärr ingen bild på tårtan, man jag tror ni klarar er utan bild va?~~   





Av Hanna Boman - 8 april 2014 23:22

Ikväll så har vi haft Cafékväll igen och då var det Andra budordet som togs upp.

Mats Polsten var inbjuden gäst för kvällen och talade om vad han gör. Han hade väldigt många fina saker med sig, som olika kors och Frälsarkrans.

Självklart så spelades ett drama upp också, och det handlade om Jesu 12 lärjungar...men de hade väl lite svårt på antalet lärjungar utan sa att de var 28 stycken (inte lätt att räkna alla gånger, hehe).


  

Mats Polsten



 



 




 



Av Hanna Boman - 7 april 2014 21:15

Jajemen, tro't eller ej...men jag har varit ute i kyrkan idag på Stickcafé ihop med en massa "gammalt folk". Anledningen till att jag tog mig ut denna gången var väl för att det serverades våfflor, hehe!

Jag hörde det nämnas igår efter gudstjänsten, så därav att jag tog mig ut. Efter att det var färdigätet med våfflorna så var det ju dax att börja sticka, fast jag hade ju inget med mig då bara.

Eeeh, jag inbillade mig väl lite innan där att så värst mycket stickande blir det nog inte...men visst satte de sig för att sticka i alla fall, fast jag "lekte" och hade mig med Lovisa istället, minst lika trevligt.


Denna dagen hade jag väl också kännt mig laddad för att cykla ut, men vädrets makter ville väl inte riktigt denna gången heller. Så nu får jag väl ta mig ut på en lång cykeltur i alla fall och man behöver ju inte tur och retur till kyrkan!

Nejnejnej, jag ska inte ut och cykla nu...men en annan dag då vädret tilltalar betydligt mycket mera! :)



 








 

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards