Alla inlägg under juni 2014

Av Hanna Boman - 19 juni 2014 22:57

Och så en runda bort eller ner till Viktväktarna idag också eftersom det är torsdag. Inte så värst många medlemmar där idag, men ändå fyra stycken som stannade kvar på mötet i alla fall...och det gör ju jag varje vecka, jag det var ju då snabbt uträknat jag och tre till. En del var bara där och vägde sig och så är det väl i stort sätt varje vecka förstås.


Jaha, och vad pratades det om idag då...dagen innan Midsommarafton?

Jodå, visst pratades det väl om "7 blommor" att lägga under huvudkudden och hoppa över sju gärdsgårdar för att plocka dessa blommorna.

Eeeh, fast i ärlighetens namn så var det ju inte så Stina hade tänkt sig att vi skulle räkna upp "7 blomsorter"...utan det var väl mest den häringa listan som skrev "upp eller ner" på blädderblocket.



* Planering

* Motion

* Checklista

* Vatten

* Bra val

* Ät långsamt

* Förlåtande



Jahaja, sen kommer ju denna frågan också på vad vågen visade så jag ställde mig på den. Tada, den var ju riktigt snäll och jag blev väldigt glad...eftersom jag var väl lite halvorolig innan, men varför skulle jag vara det egentligen?

För den visade ju 60,5 kg och det resulterade ju i att det blev -0,4 kg.


Yes, jag är ju supernöjd...så bra jobbat denna lite längre veckan Hanna, eftersom det nu blev lite mer än en vecka! 





 

Av Hanna Boman - 19 juni 2014 22:31

Jojomensan, självklart har man ju varit ute på årets Lövmarknad idag...det är ju tradition att vara där år efter år (bara att jag inte var så pigg på att göra ett stort besök förra året dock, men det hade ju sina små anledningar).

Men denna dagen så var jag nog över hela torget och gick bland allt annat folk som var där. Jag fick sällskap att gå ihop med Karin, så då blev det mer än bara ett par stånd här och där typ.

Vädret var ju ett helt okej marknadsväder, inte för varmt och inget regn...mer än lite senare på kvällningen då jag gick själv, fast det gjorde ju inte sådär jättemycket.


Men vad köpte jag för någonting då? Jo, jag köpte ju lite av varje. Muffinsformar & jordgubbar & biggaråer & älgkebab.



 



 



   


 



 



En väldigt trevlig dag idag att få strosa omkring på Lövmarknaden, lite lagom trött & ont i fossingarna...men det är det värt! :)


TACK för idag Karin!  



Av Hanna Boman - 18 juni 2014 19:07

Ojojoj, vad jag har cyklat långt idag då...eller kanske inte, hehe (lite ironi på ganska hög nivå). Men det blev ju en liten runda i alla fall och det läs ju garanterat bli mer vad det lider, jag lovar.

Cykelturen idag var faktiskt "bara" till och från Cityhallen. Fast eftersom jag inte har använt min älskade Runkeeper på väldigt länge, så satte jag igång den idag på denna lilla fjuttiga sträckan.


 

Här är jag startklar för min långa cykeltur




 

Hmm, jag kan väl säga det också att jag inte är så värst trött nu då...men vänta bara, efter en mastodontrunda en annan dag (vardagsmotion)!





Av Hanna Boman - 15 juni 2014 15:51



   


 

Tokrolig bild?

Nja, kanke inte...eftersom det står

Polisen på!


      



Av Hanna Boman - 13 juni 2014 23:20

Yes, det var vad som stod på programmet ikväll och det var en helt okej kväll.

Vi kollade på en hel del konstiga och läskiga Youtube-klipp kvällen till ära. Sen var det väl lite prat om att det skulle spelas en omgång rundpingis, men det blev visst inte så. Ett gäng stod i köket och bakade pizza som blev så ljuvigt goda för min hungriga mage i alla fall.


Hehe, nu är det väl så att jag inte har någon större koll på vad de sysselsätter sig med nu...men jag vet ju i alla fall att de kommer ligga över ett gäng tonåringar i kyrkan inatt i alla fall. Fast har ju väldigt svårt och tro att de ligger och sussar kudden nu, hmm!



 


 

Av Hanna Boman - 13 juni 2014 12:21

Igår så var det studentfirande av två stycken glada ungdomar från kyrkan och vi alla eller nästan alla anslöt oss först till Tomas och hans firande.

Där serverades det grillat av olika slag, revben & rostbiff & kyckling. Sen var det ju även kladdkaka & kaffe till efterrätt också. Gott!



 

GRATTIS Tomas!


 



 


 



Efter det så tog vi oss bort till Sofia och hennes firande, med ännu mera mat!

Smörgåstårta som var god, sen var det ju förstås kaffe & tårta också.


GRATTIS Sofia!



 


 



  




Av Hanna Boman - 10 juni 2014 16:30

Men hallå! Det är väl inte torsdag idag heller? För det är ju då som jag brukar ta mig till Viktväktarna ju. Javisst är det ju så, men jag kan in

te på torsdag och då blev det ju idag och lunchklassen idag då.

Jaha, och vad handlade dagens möte om idag då?

Inget är omöjligt!

Vad är det folk kan säga är omöjligt att gå ner i vikt?


  • Åldern
  • Barn
  • Älskar mat
  • Behöver inte gå ner i vikt
  • Ska du inte ha mer mat?


Jamen, det finns ju en hel del annat också som man kan få höra av folk ibland. Ibland kan man bara bli lite lagom irriterad och andra gånger så slår man bara dövörat till om det funkar...och det är inte så lätt för mig alla gånger, hehe!


Jahaja, och vad talade vågen om idag då när jag ställde mig på den idag? Mmm, men den var ju ganska snäll trots allt!

Nu vet ju inte jag om jag hade funderat så värst mycket på vad den skulle kunna visa, men den var ju snäll då den stannade på 60,9 kg och det resulterarde ju i att det blev +/- 0 kg.


Jag är nöjd, men jag hade nog velat att det var ett litet minus i alla fall. Men med tanke på vad jag har ätit i helgen och så, så måste jag ju få vara nöjd helt klart, eftersom det nu då inte var en hel vecka mellan vägningarna heller. 


Bra jobbat då Hanna denna lite "halva" veckan! 





 






Av Hanna Boman - 10 juni 2014 16:06

Jaa, nu tror ni väl säkert att jag är knäpp eller nåt...eftersom jag "kommer ihåg" vilket datum som jag verkligen tog STUDENTEN !

Men jag kan ju inte hjälpa det för jag är ju verkligen den största "datumnörden" som finns tror jag. 


Så därför så satt jag igårkväll och kollade på en massa "pappersbilder" från evigheter sedan!

Självklart så hittade jag ju i alla fall några bider från min student. Och jag tog fram min mobil för att fota dessa bilder, så de kommer in här också.



 



 


 




    

  



Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards