Alla inlägg under januari 2015

Av Hanna Boman - 10 januari 2015 10:21

Jamen visst fick jag ju även en fin mugg igår "som plåster på såren" då jag var och lämnade blod. Som vanligt så har de ju Rörstrandsmuggar och jag tycker de är så fina. Finns ju även assietter & frukostskålar.

Och jaa, jag har alla färgerna på muggarna...men en av dem tappade jag i golvet i höstas, så ville ha en ny igen...för annars nu så samlar ju jag på assietterna.







 







 

Av Hanna Boman - 9 januari 2015 23:00

Åååh, här är ett fantastiskt klipp från höstens "Så mycket bättre" där Orup gör Carolas "Främling". 




 


Av Hanna Boman - 9 januari 2015 22:20

Jajemen, idag så har jag "äntligen" fått ta mig till Blodcentralen igen. För om ni minns sist jag var där (24 oktober) så gick det ju ingen värst vidare då. Han som tappade mig då, var inte alls bra för mig.

Men den här gången så gick det så pass mycket bättre, för han var inte där och jag ringde dem igår och talade om att "jag vill inte att han tappar mig fler gånger".

Så den här gången blev det en som har stuckit mig tidigare som jag har varit blodgivare, vilket kändes mycket bättre...hehe, även om jag fortfarande kollar ut igenom fönstret då de ska sticka in nålen och även ta ut den.

Jag känner inget av att bli stucken eller så, men att titta på...det klarar jag inte av (knappast).


Och vad visade mitt hB-värde nu sist då? Äsch, det visade ju ingenting...utan det blev bara Reducerat, med andra ord så blev det en misslyckad tappning.


Men idag gick jag därifrån och fick lämna en hel påse på blod, vilket kändes jättebra! Och så var jag faktiskt dagens sista tappare, eftersom jag fick ju tiden klockan 10.



~~Ett litet minne som jag vill bära med mig, hehe!~~










    










 










     

Av Hanna Boman - 8 januari 2015 21:15

Jahaja, då är man även igång med Viktväktarna också för i år. Med andra ord så var det första gången där idag och jag var där idag vid lunchklassen kl 12.

Nej, det brukar inte vara öppet på torsdagar kl 12 annars...men denna vecka var det så, eftersom det var ju röd dag i tisdags.

Aja, detta behöver jag ju inte ta va? Men gjorde ju nu ändå! 

Hehe, det var en jämn skara på medlemmar idag och inte en enda ny då i alla fall...men var nog troligen på kvällsklassen. Jopp, så är det ju även på Viktväktarna...i januari månad så är det många "nykomlingar" som kommer.

Hehe, fråga mig som har varit där nu fjärde gången då det är januari... 2012 & 2013 & 2014 & 2015.


Vad pratades det om idag under mötet då? Jomen visst var det om 2015 och hur man ska göra för att bli nöjd under året!

Det kan ju vara många olika saker, men för mig då står det i min "hårddisk"... "Fortsätt att vara GULDMEDLEM och vara nöjd med det!"  

Vi fick inte tala om för varandra, men det var vad jag hade tänkt och säga...om vi nu hade fått säga något!


Men hallåja, vad talade vågen om idag då när jag ställde mig på den? Hehe, jodå...även denna veckan var den snäll mot mig. Visst visade den ett litet plus, men vad gör det...då jag ändå fortfarande ligger under min MÅLVIKT som då är 60 kg.

Jag är verkligen vän med vågen vecka efter vecka, och idag visade den 58,6 kg som resulterade i +0,1 kg.


Och jag är inte alls besviken någonstans, utan tänker bara...att jag klarade ju även av Nyår & Trettonhelgen utan problem.

Bra jobbat Hanna! 







 



'




Av Hanna Boman - 8 januari 2015 19:55

Jodå, idag blev det allra första gången på gymmet för mig i år och det kändes helt okej och skönt att få komma igång igen att få röra lite på påkarna igen...nu känns det ju väldigt längesedan som jag var där, men det är ju bara en vecka sedan lite drygt och fortfarande förra året. Så därför känns det ju jättelängesen, eller hur?

Men nu så är jag igång igen i alla fall, en hel del folk inne på gymmet idag och nu är det ju säkerligen så när ett nytt år har börjat och nyårslöftena sätter in efter julen och allt annat.

Jag tog mig igenom alla maskinerna och det kändes bra, vara "bara" en maskin som jag fick vänta på och då kan man väl inte klaga ändå, hehe!

Eeeh, nästa gång jag kommer ta mig dit så kanske jag tar mig dit lite tidigare på dagen, än vad jag gjorde idag...eller?

Nää Hanna, det där vet du väl ändå själv att det nog aldrig kommer att bli...eller hur? 


Aja, vi får väl se hur det verkligen kommer att bli nu då...tanken finns ju i alla fall där, men inget som jag säkert kommer att ta tag i, att ta mig iväg tidigare hemifrån och hela den där biten.


Skönt var det ändå att få komma igång idag och jag kommer ju förtsätta, bara det att jag fortfarande funderar på fram och tillbaka...vem det verkligen är som slagit något väldigt hårt i mitt huvud, för jag fortsätter ju även nu detta år och tycker det är jätteroligt och känner ju skillnaden också både på vikten och annat!







 













Av Hanna Boman - 8 januari 2015 01:30

Jaa, jag vet hur knäpp denna rubrik låter just nu "miss i nassen"...men jag har spelat Ruzzle nu mot två motspelare, för att jag INTE kan "sleepa".
Och jag har inte gjort det liggandes i sängen med mobilen, utan sittandes med iPaden...för mobilen ligger ute i hallen på laddning.
Hm, men varför i hela världen kan jag inte somna och somna? Är det för att jag drack kaffe igår, fast det är jag väldigt skeptisk till...ärligt talat. För det var ju för sjutton inte apsent, utan vid femtiden på eftermiddagen.
Ojojoj, vilka muppiga funderingar jag har nu....så näää Hanna, gå nu och lägg dig!
Jag har liksom för mig att du ska upp och iväg till Friskis imorgon, eller senare idag...var det inte så?

/Tjingtjong





 






Av Hanna Boman - 7 januari 2015 20:57

Oooh ja, idag så fick jag besök av Julia   bara sådär...haha, nejdå!

Vi hade lite sms-konversation med varandra igår och då undrade hon mig ifall jag hade något planerat för dagen idag.

Och det hade jag väl egentligen, men inget som man inte kunde ändra på...utan hon fick komma.

Men vad har vi gjirt hela långa dagen då? Nja, vi har väl inte gjort så jättemycket...eller vad säger du Julia? Vi har väl mest pratat och spelat lite spel, nu så var det ju jättelängesen som vi träffades bara Julia & jag...det var ju förra året ju, haha! (innan skolan började igen för henne efter sommalovet)


Så roligt att du ville komma över hit till mig en sväng idag Julia! 






 







Av Hanna Boman - 7 januari 2015 20:44

Yes, redan idag så kom min omtalade sticka till datorn...det gick ju för sjutton snabbare än vad jag skulle kunna tänka mig. Med tanke på att det var röd dag igår också och den skickades ju iväg i måndags, men det gör ju inte mig nånting alls...eftersom det är ju betydligt lättare att sitta vid datorn då man ska blogga t ex. Så nu är jag extra glad idag och att den kom hem i brevlådan dessuton, för jag inbillade och trodde att det typ skulle komma ett sms att jag skulle behöva hämta det på Cityhallen Spel & Tobak, där jag brukar få hämta paket och sådant.


Eeeh, jag vet väl att detta var kanske ett lite onödigt inlägg...men jag bjuder på det, hehe!

För lite halvonödiga inlägg måste man ju få ha ibland också, eller? 






 


/Tjingeling

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards